Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
934945.
látogató.


CH0581
Családi ház8.800.000.- Ft
Ajka-Padragkúton, csendes környezetben eladó egy 61 nm-es, 1 szobás kialakítású, részben modernizált, cserépkályha fűtéses sorház, 400 nm-es telekkel. Az épület szerkezetileg (beleértve a cserép tetőt is) jó állapotban van, belsőleg pedig igény szerint újítható. A házban a korábbi években elvégzett felújítások: műanyag ablakok és bejárati ajtó beépítése; teljes villanyvezeték csere (feltöltős villanyóra van); szoba laminált padlós burkolása; előtér, konyha, fürdő és WC csempézése, járólapozása; terasz járólapozása stb. A ház jó elosztású, a fürdő és a WC külön bejáratú. Az ingatlan fűtését a ház központi részén található cserépkályha végzi, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Amennyiben modernebb fűtésre van igény, a gázközponti fűtés könnyen megoldható, ugyanis a gázcsonk a telken belül van.
Lakásméret: 61 m2
Telekméret: 400 m2
Fűtés típusa: Cserépkályha
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfortos
Az épület oldalirányban 1 szobával bővíthető, ennek az alapja a lábazatig már korábban elkészült.
A telek kisebb méretű (400 nm), teljesen körbekerített, gondozott, karbantartott. A telek sarkán van egy tárolásra alkalmas melléképület, illetve van egy ásott kút is.

CSOK és Babaváró támogatás igényelhető!


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768