Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
916164.
látogató.


CH0575
Családi ház42.900.000.- Ft
Ajkán jó környezetben eladó egy 2016-ban szinte teljesen újjáépített, egyszintes, 3 szoba + amerikai konyhás-nappalis kialakítású családi ház, 760 nm-es telekkel garázzsal és melléképülettel. A 60-as években épült téglaházban csak a falak és a vasbeton szerkezetű tető maradt meg és a ház a tervezésnek megfelelően (építési naplóval) újra lett építve. Az elvégzett munkálatokat számba venni is sok, így csak röviden vázolom: Falak kívül-belül leverve, újra vakolva és 10 cm-es szigeteléssel ellátva; épület körül dréncsöves vízelvezetési megoldás; a teljes padlóburkolat felszedése, szigetelés és újra aljzatolás után modern padlóburkolat lerakása; beton födém 10 cm-es gyapotszigetelése gipszkarton álmennyezet készítése; új villanyhálózat; új víz-és szennyvízvezeték; modern nagy fürdőszoba kialakítása zuhanyzóval és káddal; új beltéri ajtók, műanyag (redőnyős) ablakok és műanyag bejárati ajtó; gáz központi fűtés kialakítása; nagy fedett terasz építése stb. Az ingatlan kiváló elosztású, jól méretezett tágas helyiségekkel rendelkezik. Egy nagy család számára ideális otthon lehet! Az épület központi fűtését és a meleg víz ellátást kombi gázkazán végzi. A nappaliban van egy kandalló is, mely téli estéken kellemes hangulatot tud teremteni. A ház ipari árammal (380V) ellátott. Az elektromos kapunyitónak a villany előkészítés megtörtént. A ház mögött található egy nagy melléképület, mely egy garázst, műhelyt és tárolót foglal magába. A melléképület mögött kialakításra került a medencének egy letérkövezett rész is. Az udvaron a kerti sütögetéshez tűzrakó hely lett építve. A telek füvesített, gondozott, karbantartott.
Lakásméret: 100 m2
Telekméret: 760 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: gázkazán
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 2016
Komfort fokozat: Összkomfortos
A képen látható újszerű beépített konyhabútor (gépekkel együtt), a tálalószekrény és az előtérben található fenyő beépített szekrény bent marad.

CSOK és Babaváró támogatás is igényelhető!


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768