Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
820359.
látogató.


CH0558
Családi ház2.500.000.- Ft
Nemeshanyban, mely Devecsertől csupán 7 km, Ajka és Sümeg városok között pedig félúton (15km-re) elhelyezkedő, rendezett településen, csendes környezetben eladó egy 50 nm-es, 1 szoba + nappalis kialakítású, felújítást igénylő állapotú családi ház a hozzá tartozó saját udvarral és kerttel. Az épület szerkezetileg megfelelő állapotú (beleértve a tetőt is), csak igény szerinti felújítás / modernizálás szükséges. A nappali és a szoba, valamint a kamra mennyezete szép, fagerendás kialakítású. Az épület lakórésze a kamrával könnyen bővíthető, ugyanis a nappaliból ajtó nyitható. A ház jelenleg komfort nélküli, azaz nincs bevezetve a házba a víz, ezáltal nincs fürdő és WC sem. Ennek kialakítására ideális hely lehet a kamra. A víz (van kerti csap) és a szennyvízcsatorna csonk az udvaron van, így a rákötés könnyen megoldható. A házból egy kis fantáziával igazán hangulatos otthont varázsolhatunk. Az épület fűtését kályhák biztosítják.
Lakásméret: 50 m2
Telekméret: 1000 m2
Fűtés típusa: Egyéb
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Komfort nélküli
Műhely vagy tárolás céljára az épület mögött van egy istálló illetve a ház mellett van egy nagy melléképület, mely garázsnak megfelelő lehet. A telek 1000 nm nagyságú, melyen ásott kút is található.

FALUSI CSOK, Babaváró támogatás igényelhető.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768