Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
387918.
látogató.


Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt, a Kulcs INGATLAN- és HITEL CENTRUM irodánk honlapján. Irodánk elsősorban Ajka és vonzáskörzete, valamint Devecser és a Somló környéki ingatlanok közvetítésével és hitelügyintézéssel foglalkozik. Irodánk Ajkán a belváros központi részén helyezkedik el, mely nem csak gyalogosan, hanem személygépkocsival, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető leggyorsabb módon, és teljes körű szolgáltatással teljesítsük, legyen szó lakásvásárlásról, ingatlaneladásról, hitelről.

Ingatlaneladás esetén ingatlanjáról fényképet és pontos felmérést készítve megtervezzük az értékesítés sikeréhez vezető utat, melyen végig segítjük Önt.

Hitelfelvétel esetén több bank ajánlata közül kiválasztjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb konstrukciót. A hitelügyintézésünk teljes körű, és díjmentes.

Honlapunk segítséget nyújt Önnek abban is, ha szeretne házat építeni vagy lakását szeretné átalakítani, felújítani, hőszigetelni..., ugyanis könnyen megtalálhatja azt a helyi vagy környékbeli céget illetve vállalkozást, amely a kívánt szolgáltatást nyújtja Önnek. Ezen szolgáltatást a Cégek, Vállalkozások menü megnyitásával érheti el.


Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk nyugodtan Ingatlan és Hitel ügyeit!


Kínálatunkból:
Családi ház
19.500.000.- Ft
Társasházi lakás
69.500.000.- Ft
Családi ház
21.900.000.- Ft
Családi ház
16.900.000.- Ft
Családi ház
17.900.000.- FtGyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768