Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
138277.
látogató.


TL0616
Társasházi lakás31.500.000.- Ft
Ajkán a belvárosban, csendes környezetben, eladó egy külsőleg szigetelt társasház 3. emeletén található, 64 nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes lakás, műanyag (redőnyös) nyílászárókkal. A lakás folyamatosan karbantartott így jelenleg egy festés után beköltözhető állapotú, vagy befektetésként jól kiadható. Korábbi években elvégzett modernizálások: villanyhálózat teljes felújítása, átvezetékezése; a szobák kivételével minden helyiség újra lett járólapozva, csempézve. A lakás jó elosztású, jól méretezett helyiségekkel rendelkezik, ezáltal egy nagy család számára is kényelmes életteret biztosít. A lakás minden radiátora thermofejjel szerelt, FŰTÉSSZABÁLYZÓS. A lakáshoz van zárható tároló. Az épület előtt nagy parkoló van az autók számára. A közelben minden megtalálható (iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár stb.)
Lakásméret: 64 m2
Telekméret: 0 m2
Fűtés típusa: Távfűtés
Építőanyag: Panel
Komfort fokozat: Összkomfortos
A társasház panelprogramban történő felújításának lakásra eső költsége már kifizetésre került, így az nem terheli a közös költséget.
A lakás alacsony rezsiköltségű!
A konyhabútor és a villanytűzhely bent marad.

CSOK és Babaváró támogatás igényelhető!
További információért hívjon bizalommal.

VisszaGyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768