Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
972028.
látogató.


CH0610
Családi ház125.000.000.- Ft
Badacsonytomajon gyönyörű környezetben eladó egy 2008-ban épült, tetőtér beépítéses, 118nm-es, amerikai konyhás-nappalis, 4 szobás, kiváló állapotban lévő gázközponti fűtéses, klimatizált nyaraló / családi ház, 2589 nm-es parkosított telekkel. A ház nagyon jó elosztású, jól méretezett tágas helyiségekkel rendelkezik, ezáltal egy nagy család számára is ideális otthon vagy nyaraló lehet. A déli tájolásnak és a sok ablaknak köszönhetően az egész ház világos, napfényes. Az épület földszintjén kombi gázkazán végzi a padlófűtést és a meleg víz ellátást, az emeleten pedig minden helyiség klímával fűthető, illetve hűthető igény esetén. A nappaliban egy épített kandalló is található, mely kellemes hangulatot adhat a téli estéken, baráti összejöveteleken. A nyaraló a telek hátsó részére épült, ezáltal az épület mindkét oldalán található nagy teraszról gyönyörködhetünk a parkosított kertben, napozhatunk, pihenhetünk. Ha egy frissítő fürdésre vágyunk, akkor az udvaron lévő közel 6m átmérőjű, kb. 1,2 m mély merevfalú medencében hűsölhetünk, és közben élvezhetjük a szép kilátást a badacsonyi hegyre. A telken egy kis faház is található a szerszámok tárolására.
Lakásméret: 118 m2
Telekméret: 2589 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: gázkazán
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 2008
Komfort fokozat: Összkomfortos
A településen minden megtalálható: iskola, óvoda, posta, boltok, orvosi rendelő stb. Aki a badacsonyi nyüzsgő életre vágyik,15 perc sétával elérheti a mólót, strandot.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768