Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
972030.
látogató.


CH0600
Családi ház28.700.000.- Ft
Vonyarcvashegy központi részén eladó egy tetőtér beépítéses, 50 nm-es, 1 félszobás+nappalis kialakítású, újszerű állapotú lakóház / lakás. Az ingatlan a 71-es főúton könnyen elérhető, (Keszthely csupán 7 km, Badacsonytól 20 km távolságra található.) Az ingatlan 1995-ben épült és 2017-ben teljes külső és belső felújítást kapott. Az épület fa szigetelt nyílászárókkal rendelkezik, a fűtésről elektromos infrapanelek gondoskodnak, a kellemes hőmérsékletet az emeleten felszerelt klíma biztosítja; a meleg víz ellátás villanybojlerről biztosított. Az ingatlan sok éven keresztül üzlethelyiségként működött, de az átalakítás, felújítás után lakóháznak át lett minősítve, de telek nem tartozik hozzá. Az épület kialakítását tekintve sokféleképpen hasznosítható: állandó lakhatásra teljesen alkalmas lakásnak, nyaralónak, befektetésnek apartmanoztatásra, üzlethelyiségként stb. A ház földszinti részén található egy nagy nappali, zuhanyzó, WC és egy tároló; az emeleten pedig egy teljesen modern konyha étkezővel valamint a hálószoba (mely igény esetén, akár egy paravánnal leválasztható).
Lakásméret: 50 m2
Telekméret: 0 m2
Fűtés típusa: Egyéb
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 1995
Komfort fokozat: Összkomfortos
A beépített, gépesített (mosogatógép, tűzhely, főzőlap) konyhabútor a lakás részét képezi, ami természetesen bent marad.
Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk a strand 10 perc sétával elérhető, illetve számtalan kirándulási lehetőség van a környéken.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768