Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
899750.
látogató.


TL0577
Társasházi lakás15.500.000.- Ft
Ajkán az Eötvös utcában, közel a városközponthoz ELADÓ vagy ELCSERÉLHETŐ egy 2. emeleti, 56 nm-es, 2 szobás tégla lakás, műanyag nyílászárókkal, modernizált, jó állapotban. Értékegyeztetéssel (ráfizetéssel) elcserélhető: Ajka, Ajkarendek, Magyarpolány és Halimba településeken található kb. 100 nm-es, 2-3 szobás, beköltözhető állapotú családi házra kb. 25 Mft-ig. A lakás egy tisztasági festés után beköltözhető állapotú. A szobákban laminált padlóburkolat van, a többi helyiség járólapos. A víz-és villanyvezetékek ki lettek cserélve. A fürdő és WC is korábban fel lett újítva. A födém felülről 10 cm-es szigeteléssel van ellátva, alulról nikecell álmennyezet van. A lakás jó elosztású, tágas, nagy helyiségekkel rendelkezik; a szobák külön bejáratúak. A lakáshoz tartozik saját, zárható tároló!
Lakásméret: 56 m2
Telekméret: 0 m2
Fűtés típusa: Távfűtés
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfortos
Az épület előtt és mögött van ingyenes parkolási lehetőség. A külső szigetelésre a pályázat már be lett nyújtva. A közelben minden megtalálható: boltok, üzletek, gyógyszertár, iskola, óvoda stb.
A vételár magába foglalja a fenyő konyhabútort.
CSOK és Babaváró támogatás igényelhető!


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768