Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
859585.
látogató.


CH0561
Családi ház9.800.000.- Ft
Devecserben, rendezett környéken eladó egy 100 nm-es, 2 szoba + nappalis kialakítású, központi fűtéses, belsőleg felújítandó állapotú családi ház, 1478 nm-es telekkel, nagy garázzsal, melléképületekkel. A ház a 60-as években épült, jó szerkezeti állapotú beleértve a tetőszerkezetet is; maximum a pala héjazatot lehetne majd a jövőben újítani. A nyílászárók közül a konyha és az étkező ablak valamint a bejárati ajtó már műanyagra lett cserélve. A ház belsőleg igény szerint felújítandó állapotú. Az épület kialakítását tekintve jó elosztású, tágas helyiségekkel rendelkezik; a délkeleti tájolásnak köszönhetően megfelelően világos, napfényes. Az épület jelenleg kályhával fűtött, mert az egyik radiátor le lett szedve, de a központi fűtési rendszer ki van építve gáz-és vegyes tüzelésre is. A vegyes tüzelésű kazán használható, jó állapotú.
Lakásméret: 100 m2
Telekméret: 1478 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: gáz, és vegyes tüzelésű kazán
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 1960
Komfort fokozat: Összkomfortos
Közvetlenül a lakóépület mögött található a kazánház és egy nagy tároló; az udvaron pedig egy nagy könnyűszerkezetes garázs, mely 2 autó tárolására alkalmas. Az ingatlan ipari árammal (380 V) ellátott. A telek gondozott, karbantartott.
Falusi CSOK, Babaváró igénybe vehető!


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768