Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
859616.
látogató.


TL0556
Társasházi lakás19.900.000.- Ft
Ajkán a városközpontban eladó egy ELSŐ emeleti, 87 nm-es, 3+1 félszobás, műanyag nyílászárós, FŰTÉS KORSZERŰSÍTETT, franciaerkélyes lakás, nagyrészt modernizált állapotban. A társasház szép állapotú, a külső homlokzatai két évvel ezelőtt újra lettek színezve. A lakás belsőleg pár évvel ezelőtt nagyrészt felújításra került, kivéve a konyha és étkező helyiségeket. Felújítások: műanyag nyílászárók és fém biztonsági bejárati ajtó beépítése; közlekedő és a szobák laminált padlós burkolása; WC és a fürdőszoba teljes felújítása (a fürdő zuhanykabinos kialakítása). A lakás nagyon jó elosztású, megfelelő méretű helyiségekkel rendelkezik ahhoz, hogy egy nagy családnak is kényelmes életteret biztosítson! A lakás kelet-nyugati tájolású, ezáltal egész nap világos, napfényes. A lakáshoz van saját használatú tároló!
Lakásméret: 87 m2
Telekméret: 0 m2
Fűtés típusa: Távfűtés
Építőanyag: Panel
Komfort fokozat: Összkomfortos
A lakás nagy méretéhez képest alacsony rezsiköltségű: a közös költség csupán 7.500.-Ft/hó, a fűtés+meleg víz max. 20-25.000.-Ft/hó!
A konyhabútor és a kerámia lapos villanytűzhely bent marad, a többi bútor megegyezés szerint bent maradhat.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768