Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
783317.
látogató.


CH0539
Családi ház29.500.000.- Ft
Magyarpolány központjában, csendes, szép környezetben ELADÓ vagy értékegyeztetéssel ELCSERÉLHETŐ egy kétszintes 200 nm-es, 5 szobás, két fürdőszobás, jó állapotú, nagyrészt modernizált családi ház. Csereként beszámítható Ajkán min. 65 nm-es, 1+2 félszobás (3 szobás) lakás, max. 2. emeletig! Az ingatlant az elmúlt évek során a tulajdonosok folyamatosan karbantartották, újították. Elvégzett felújítások: külső homlokzat 10 cm-es dryvit szigetelése; tetőszerkezet átlécezve, fóliázva és új cseréphéjazat felrakása; műanyag ablakok és bejárati ajtó beépítése; padlóburkolat cserék; földszinti fürdő+WC felújítása; lapradiátorok felszerelése stb. Az épület nagyon jó elosztású, kialakítását tekintve kiválóan alkalmas KÉT GENERÁCIÓ egybeköltözésére is. Az ingatlan déli tájolásának és a nagy ablakoknak köszönhetően az egész ház világos, napfényes. Az épület központi fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, de amennyiben igény van rá a gázközponti fűtés könnyen megoldható. A földszinten a nappaliban a hangulat kedvéért van egy nagy cserépkályha is építve. A meleg vizet gázbojler biztosítja. Az autónak van építve az udvaron egy fedett beálló illetve a ház mögött van egy aknás GARÁZS is, valamint tárolóhelyiségek. Az ingatlan ipari árammal (380 V) ellátott!A 800 nm-es telek szépen gondozott, parkosított, még egy kis kerti tó is található itt. A kert locsolásához van egy ásott kút is.
Lakásméret: 200 m2
Telekméret: 800 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: vegyes tüzelésű kazán
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfortos
A településen van ált.iskola, óvoda, háziorvos, gyógyszertár, posta, boltok, tehát minden ami fontos. A közlekedés kiváló, még hétvégén is.
A faluban élénk kulturális élet folyik. A Kálvária-hegy adja a természetes színterét a nemzetközi hírű POLÁNYI PASSIÓ-nak, amelyet 1993 óta minden évben bemutatnak a településen, az országban egyedüliként.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768