Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
748446.
látogató.


CH0533
Családi ház14.500.000.- Ft
Kislődön a 8-as főút közelében, Ajkától csak 9 km, Veszprémtől 27 km-re fekvő településen, szép környezetben, eladó egy 120 nm-es, 3 szobás, jó állapotú, karbantartott családi ház. Az épület (beleértve a tetőt is) jó szerkezeti állapotú; a falak szárazak. A ház jó elrendezésű, nagy szobákkal és tágas konyhával kialakított, így egy nagy család számára is kellemes, megfelelő életteret biztosít. A szobákon két nagy ablak található, melynek köszönhetően a helyiségek világosak. A ház egyenletes fűtését a szobákban található nagyméretű cserépkályhák biztosítják. Amennyiben központi fűtésre vágyunk, van rá lehetőség, ugyanis a gázcsonk a telken van, a vegyes tüzeléshez pedig a ház alatt található pincerész tökéletesen alkalmas. Az épülettől távolabb a telek szélén hatalmas gazdasági épület található, mely egy műhelyt, garázst és tárolókat foglal magába. A melléképületek egy karbantartást igényelnek. A telken ásott kút is van. A házban található összes bútorzat megegyezés szerint bent maradhat.
Lakásméret: 120 m2
Telekméret: 1000 m2
Fűtés típusa: Cserépkályha
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Komfortos
Kikapcsolódásra az egész család számára kiválóan alkalmas a település határában, a falu központjától csupán 1,5 km-re található közkedvelt Sobri Jóska Élménypark, mely számtalan lehetőséget kínál minden korosztálynak.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768