Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
820368.
látogató.


EÉ0023
Egyéb építmény5.700.000.- Ft
A Somló-hegy somlóvásárhelyi oldalán eladó egy örök panorámás 60 nm-es, 2 szobás, tetőtér beépítéses, jó állapotú családi ház a hozzátartozó 870 nm-es szőlőterülettel. Az ingatlan a 8-as számú főútról könnyen megközelíthető. A Somló-hegy DK-i napos oldalán található. Az ingatlan víz és villannyal ellátott! A ház úgy van kialakítva, hogy egész évben alkalmas állandó lakhatásra, de hétvégi háznak vagy nyaralónak is kiváló! A földszinten van egy nagy fedett terasz, melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Káli- medencéről. A terasz igény szerint alakítható, akár egy hangulatos téli kertet is készíthetünk belőle, növelve a lakórész nagyságát. A földszinten van kialakítva egy nagy konyha-étkezővel és a bortároló. A lakószintre az épület melletti lépcsősor vezet fel. Itt található egy kisebb és egy nagyobb szoba, valamint a zuhanyzó és WC. A padlástér is beépítésre került, ahol egy háló található.
Lakásméret: 60 m2
Telekméret: 870 m2
Fűtés típusa: Egyéb
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Komfortos
A fűtést olajradiátor vagy szieszta kályha biztosítja, de lehetőség van cserépkályha vagy kandalló kialakítására is. A vizet egy 43 m mély, jó vízhozamú ÁSOTT KÚT biztosítja egy házi vízmű segítségével automatikusan. A meleg víz ellátás villanybojlerről történik.
A telken az autónak van kialakított, megvilágított autóbeálló.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768