Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
734517.
látogató.


CH0523
Családi ház19.500.000.- Ft
Ajka kertvárosi részén, csendes, környezetben ELADÓ vagy ELCSERÉLHETŐ egy 147 nm-es, tetőtér beépítéses, 4 szobás, 2 nappalis, dupla komfortos kívűl-belül felújított családi ház. Csereként értékegyeztetéssel beszámítható: Ajkán 2 szobás, erkélyes tégla lakás, maximum 2. emeletig, beköltözhető állapotban kb. 11 Mft-ig. Felújítások: külső dryvit szigetelés (a szinezés hiányzik); új héjazat (bramac cserép); fa és műanyag hőszigetelt ablakok és műanyag bejárati ajtók beépítése; teljes belső felújítás (beltéri ajtók, radiátorok cseréje, villany-és vízvezeték csere) stb. Az ingatlan nagyon jó elosztású, tágas helyiségekkel rendelkezik. A szobák valamint a fürdő és a WC is külön bejáratú. Az emeleten szintén van kialakítva zuhanyzó és toalett is. A ház központi fűtését vegyes tüzelésű öntöttvas kazán biztosítja. A gázcsonk a telken belül van, így igény esetén a gázfűtés is megoldható.
Lakásméret: 147 m2
Telekméret: 976 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: vegyes tüzelésű kazán
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfortos
Közvetlenül az épület mögött van a kazánház és a nyári konyha, mely a lakóépületből megközelíthető. A ház mellett van egy nagy GARÁZS, a kert végén pedig egy pince található.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768